معاون تسهیلات، قراردادها و نظارت مالی صندوق ملی محیط زیست از مشارکت صندوق در اجرای پروژه بهسازی و بازچرخانی سیستم تصفیه پساب شرکت فرآورده های لبنی رامک در قالب تسهیلات خبر داد.
به گزارش روابط عمومی صندوق ملی محیط زیست، شرکت فرآورده های لبنی رامک برای اجرای پروژه محیط زیستی بهسازی و بازچرخانی سیستم تصفیه پساب در استان فارس تقاضای دریافت مبالغی بالغ بر ۲ هزار میلیارد ریال تسهیلات از منابع صندوق ملی محیط زیست را در سامانه جامع محیط زیست ثبت نموده است.
با عنایت به ضرورت نیازسنجی طرح مذکور و پیگیریهای اداره کل حفاظت محیط زیست استان فارس، آقایان سجاد کریمی معاون تسهیلات، قراردادها و نظارت مالی صندوق ملی محیط زیست و مجتبی شیرزاد مدیر امور فنی و کنترل پروژه به همراه آقای نهاوندی معاون محیط زیست انسانی اداره کل حفاظت محیط زیست استان فارس و آقای طبری کارشناس معاونت محیط زیست انسانی با همراهی مدیران و کارشناسان فنی از مجموعه فرآورده های لبنی رامک بازدید نمودند.
سجاد کریمی گفت : صندوق ملی محیط زیست در جهت کمک به تقلیل آلاینده های زیست محیطی و جلوگیری از تخریب محیط زیست و به منظور حفاظت و حمایت از محیط زیست ، احیاء و بهره برداری پایدار از محیط زیست تاسیس شده است و یکی از وظایف اصلی این موسسه اعطای تسهیلات به کارخانجات، کارگاه ها و به طور کلی هرگونه منابع آلاینده در جهت کاهش آلودگی های محیط زیستی می باشد.
ایشان افزود : کلیه متقاضیان برای اجرای پروژه های محیط زیستی می توانند اطلاعات واحد متقاضی را در سامانه جامع محیط زیست به نشانی www.iranemp.ir و یا از طریق پنجره ملی خدمات دولت هوشمند ثبت نمایند.
معاون تسهیلات و نظارت مالی صندوق با ابزار خرسندی از اجرای پروژه های محیط زیستی توسط متخصصین داخلی در اقصی نقاط کشور، با اشاره به اقدام ارزنده مجموعه رامک در زمینه راه اندازی و اجرای پروژه بهسازی و بازچرخانی سیستم تصفیه پساب و نقش آن در صیانت از محیط زیست منطقه در جریان ابعاد فنی و مهندسی پروژه قرار گرفت.
در ادامه بازدید، از روند فنی -اجرایی پروژه تصفیه خانه از جمله تعبیه تانک متعادل کننده، راکتورهای بی هوازی- هوادهی طرح های توسعه ۱،۲،۳ – واحد ته نشینی طرح توسعه A.B.C و روند فنی -اجرایی پروژه بازچرخانی آب از جمله واحد اختلاط سریع-واحد لخته سازی – مخازن ته نشینی- تجهیزات تصفیه شنی -مخازن آب فرآوری شده و ذخیره سازی و ایستگاه اندازه گیری خروجی بازدید به عمل آمد .
در ادامه از ۳ واحد تصفیه خانه های پساب شیردوشی دامداری با ظرفیتهای ۲۵، ۶۰ و ۱۰۰ متر مکعبی که در مرحله بهره برداری بودند و همچنین واحد مدیریت پسماند کودهای دامی که با حمایت و تسهیلات صندوق ملی محیط زیست در دست اجرا بود بازدید بعمل آمد.
به گفته مدیریت دامداری افضلیان با توجه به تسهیلات مصوب از طریق صندوق ملی محیط زیست تجهیزات مربوط به مدیریت کودهای دامی ثبت سفارش شده که با رفع مشکلات تامین ارز از سوی بانکهای عامل بزودی وارد کشور شده و در خط تولید نصب و راه اندازی خواهد شد.
گزارش تصویری: